Kyra MVV Fortuna EMS Soccer

Voetbalscouting

EMS Soccer gelooft in ontwikkeling van spelers. In het naar boven halen van het talent dat je in je hebt. Daar doen wij in onze trainingen ons uiterste best in, om samen met jou de best mogelijke sessies te hebben. Bij onze Next level spelers meten wij ook hun prestatie tijdens trainingsessies en wedstrijden, door middel van de Footbar tracker.


Maar, we doen meer. We zijn ook in te huren om jou in een wedstrijd te komen bekijken. Dat doen wij in samenwerking met Ways Scoutingsbureau, voor de regio Limburg (NL en BE). Je kent je voetbaltalenten en je vindt dat je de kans moet krijgen, deze verder te ontwikkelen? Met jou willen we graag aan die basis staan en jouw individuele voetbalkenmerken beïnvloeden. Dat doen we door jou na aanmelding te komen bekijken. Wanneer we komen, dat weet je niet. Wij bekijken tijdens de wedstrijd uitsluitend jou. Met als doel: in kaart brengen wat jouw potentieel en talent is, waar jouw ontwikkelpunten liggen. Je krijgt een uitgebreide analyse en hebt duidelijk waar je aan kunt werken.

Over Ways Scoutingsbureau

Sinds 10 jaar is oprichter Wil Verbiezen actief als KNVB JPN scout, wat hijde laatste 8 jaar heeft mogen combineren met een scoutfunctie bij PSV.


Zijn aandachtsveld was de regio Utrecht, later volgde Amsterdam en vele andere regio's. Hij heeft vele clubs mogen bezoeken en andere nog nooit. Spelers naar BVO's  (Betaald Voetbal Organisatie) zien gaan, en ook weer terug zien keren. En er zijn er ook die hun droom van toen hebben kunnen realiseren. Zij spelen nu in de grootste stadions.

Door de jaren heen bemerkte Wil dat de BVO's een scoutingsmethodiek handhaafden, waarbij met name de grote verenigingen werden bezocht, en dan alleen nog de selectieteams. En daardoor worden de kwaliteiten van heel veel talentrijke voetballers (sters) niet gezien en ook niet verder uitgebouwd, simpelweg omdat ze niet de aandacht krijgen die ze wel moeten hebben. 

Ook wij ervaren dit en daarom was een samenwerking met Ways Scoutingsbureau eigenlijk een logisch vervolg.

WAYS scoutingsbureau koppelt BVO/ELITE scouts aan de spelers om tot een juiste beoordeling te komen. Al die scouts zijn bereid om je te beoordelen en je een ontwikkelingsadvies te geven.

De beoordeling is dus een BVO/ELITE waardige beoordeling.  Spelers kunnen vanuit die beoordeling hun aandachtspunten verbeteren.  Het is aan jou om deze op te nemen, en je verder te ontwikkelen.


Waar kan een beoordeling toe leiden? 

Het kan duidelijk worden dat men niet al teveel ambitie hoeft te hebben om BVO voetballer te worden. Zo eerlijk moet een beoordeling dan wel zijn. Als er voldoende kwaliteiten zijn, zal er wellicht een bevestiging volgen. 

Maar veel belangrijker: je kent dan je sterke en je ontwikkelpunten. 

Het kan dus ook zo zijn, dat onbekende voetballers middels WAYS scoutingsbureau en EMS Soccer zomaar op stage mogen komen. En hiermee willen we jouw, maar ook onze dromen laten uitkomen.

Meld je nu aan voor een BVO/ELITE Scout beoordeling

Door op onderstaande knop te klikken kom je op de website van Ways Scoutingsbureau, waar je een formulier kunt invullen. Let op: Zet achter jouw naam de vermelding EMS Soccer, dat doe je zo:

Naam Speler*:  VOORNAAM ACHTERNAAM (EMS SOCCER)