Kyra MVV Fortuna EMS Soccer

Talentscreening

Voetbal je in een selectieteam op amateurniveau? Heb je al scouts op bezoek gehad, maar nog niet de stap naar een BVO/ Elite club gezet? Laat ons jou helpen om jouw talent optimaal tot bloei te laten komen en stappen te zetten richting jouw droom en doel. Word de best mogelijke complete voetballer en bereik het maximale dat je in je hebt. Wij laten jou van een ruwe diamant tot een fijne diamant worden. Je hebt talent. Je hebt potentieel. Dat benutten wij maximaal met jou, door gericht, intensief en effectief te trainen.


We kunnen in een intake jouw talent en potentieel screenen en samen een plan van aanpak maken voor het optimaal laten bloeien van jouw talent.

"Garanties dat je profvoetballer wordt kunnen we niet geven, maar we garanderen je een eerlijke screening en een doelgericht plan met effectieve trainingen"

EMS Soccer
Mitch Moers, mede-oprichter van EMS Soccer

Edy en Mitch Moers

Als vader en zoon hebben wij EMS Soccer opgericht vanuit onze passie voor voetbal op niveau. Met onze jarenlange ervaring als spelers en trainers zijn wij van mening dat wij jouw talent in het hedendaagse voetbal tot bloei kunnen laten komen. Onze trainingen bevatten daarom steeds facetten uit wedstrijdspecifieke situaties. Eenvoudig en snel voetballen, dat is waar wij voor staan. Ik vraag in onze trainingen maximale inzet en je krijgt maximale aandacht en inzet van ons. Want, alleen zo kun jij echt progressie boeken!


Talentscreening is mogelijk op locatie in Maastricht (NL), of in Boorsem (B)


 7 Redenen om te kiezen voor EMS Soccer als partner in ontwikkeling van jouw talent:


  • Snelle progressie
  • Verbeterpunten worden specifiek getraind
  • Alle trainingen gebeuren op hoog niveau en hoge intensiteit
  • Doelgericht trainen
  • Er wordt getraind op wedstrijdspecifieke situaties
  • Hoog tempo
  • De trainingen geven jou meer vertrouwen!

Meld je nu aan voor Intake en Talentscreening

We kunnen in een intake jouw talent en potentieel screenen en samen een plan van aanpak maken voor het optimaal laten bloeien van jouw talent.