Dit zeggen voetballers die bij ons trainen over EMS Soccer

EMS Soccer is opgericht door Edy en Mitch Moers; vader en zoon. Met onze jarenlange ervaring als spelers en trainers zijn wij van mening dat wij jouw talent in het hedendaagse voetbal tot bloei kunnen laten komen. Onze trainingen bevatten daarom steeds facetten uit wedstrijdspecifieke situaties. Eenvoudig en snel voetballen, dat is waar wij voor staan. Ik vraag in onze trainingen maximale inzet en je krijgt maximale aandacht en inzet van mij.
Want, alleen zo kun jij echt progressie boeken!


ems soccer quinn
 Quinn is 14 jaar en speelt bij RKASV: "Ik kan op verschillende posities spelen, maar ik speel het liefst op t middenveld achter de spitsen, of in de spits. Ik ben bij EMS soccer begonnen om meer te leren hoe je beter met het spel kan om gaan. Ik heb hier geleerd hoe je een vooractie moet maken, hoe je moet vrijlopen en hoe je een goede actie maakt, met rendement. Technisch ben ik beter geworden qua aanname en balbehandeling. Ik heb het heel leuk bij EMS Soccer en de groep is ook erg leuk. Wat ik zo leuk aan de groep vind is, dat ze allemaal op hetzelfde niveau zitten, waardoor de trainingen uitdagender worden.
Kyan Godding ems soccer
Kyan (12) voetbalt sinds 2021 en is enorm gedreven. Waar hij begon in de 5e klasse, speelde hij al snel in de hoofdklasse en nu bij Sporting Hasselt: "Wat ik vooral goed vind aan de trainingen is dat je leert sneller te kijken en sneller te handelen, sneller voetenwerk krijgt, je startsnelheid verbetert en… specifiek traint op met links goed en hard schieten."
Kyra MVV Fortuna EMS Soccer
Kyra is speelster bij MVV/Fortuna Sittard MO17: "Ik heb beter geleerd hoe ik met mijn zwakke voet meer kan voetballen, ook met achter je steeds te kijken, inzicht, tempo, snellere acties, snel omschakelen en natuurlijk in jezelf geloven."
Mare MVV Ems Soccer
Mare is een dertienjarig voetbaltalent, spelend bij MVV/Fortuna Sittard MO17: "Je krijgt veel tips die je meteen in je spel op kunt nemen.  Ik ben door de trainingen bij EMS Soccer veel beter geworden in 1 tegen 1's. Ook mijn linkerbeen is verbeterd, net als mijn passing en snelheid."
Giejin RKASV Ems soccer
Giejin is een technische linksbuiten, spelend bij RKASV (13 jaar): "Ik ben bij EMS Soccer gekomen omdat ik geen plezier meer had in het voetbal. Ik speelde bij Fortuna Sittard , maar het was daar niet zo fijn. Ik mocht niet op mijn eigen positie spelen en had er geen zelfvertrouwen meer. Daarom ben ik naar EMS Soccer gegaan en heb mijn zelfvertrouwen teruggevonden. Ik werd gescout door Royal Antwerp FC,  maar ik wou nog even bij mijn oude club blijven, want daar heb ik veel plezier en zelfvertrouwen.  Als je erin gelooft, kom je er wel, zij mijn trainer bij EMS Soccer en daar geloof ik nu zelf ook in. Ik train hier zowel privé als in groep, privé kan ik op een hoog niveau trainen wat mij blijft verbeteren en in groep is het dan weer dat we een hele leuke sfeer hebben en op een andere manier beter worden door het samenspel, wat ook belangrijk is in het voetbal. Ik ben een hele technische voetballer en wat ik hier geleerd heb is terug in mezelf geloven en dat ik het af en toe wat simpeler moet houden, zodat ik meer rendement uit mijn spel kan halen en meer kan scoren."